Εύκολη συνταγή για γεμιστές πιπεριές με φέτα στον φούρνο

Ένα εύκολο πιάτο, ο καλύτερος μεζές, με εύκολο και γρήγορο τρόπο παρασκευής.Τις πιπιεριές πολλοί εμίσησαν τις γεμιστές πιπεριές… ουδείς!

Υλικά

  • 10 πιπεριές κέρατο ή κανονικές σε ότι χρώμα επιθυμείς
  • Μισό κιλό φέτα
  • 2 ντομάτες
  • Λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
  • 3 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις πιπεριές πετώντας τα σπόρια που έχουν στο εσωτερικό τους και τις ανοίγουμε στη μέση.

Σε ένα ταψί που έχουμε επιλέξει, απλώνουμε λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε πάνω του τις πιπεριές κομμένες στη μέση.

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά μαζί με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Στη συνέχεια σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας σε τρίμματα και τη προσθέτουμε στα αυγά. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε και αυτές μέσα στο μείγμα. Προσθέτουμε και ελαιόλαδο και έτοιμο το μείγμα μας.

Γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές με τη γέμιση και κλείνουμε τις πιπεριές. Οι πιπεριές μας είναι έτοιμες να τις ψήσουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν χρώμα.

Το πιάτο μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια