Καλά κρατεί ο πόλεμος της μεγάλης σημαίας

Γράφαμε σε σχόλιό μας, στην στήλη αυτή προ 20ημέρου, «Εμφύλιος Μηταράκη – Μπουγδάνου» και μάλιστα το σχόλιο αυτό είχε μείνει κολλημένο στην σελίδα, λες και κάτι έλεγε ότι θα ερχόταν η ημέρα για νέο επεισόδιο στο σήριαλ.

Και όντως ήρθε, σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, όταν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος έφαγε μια… μεγαλοπρεπή πόρτα από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χίου κ. Κυριάκο Ζωάνο, που τον έβαλε ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, που τον έβαλε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Ο τελευταίος, ως γνωστόν, πνέει τα μένεα τόσο κατά του κ. Μπουγδάνου, όσο και κατά του περιφερειάρχη, επειδή αντιτάσσονται στην πολιτική του για το προσφυγικό.

Οπότε και βρήκε την ευκαιρία να τους βάλει τρικλοποδιά, ακυρώνοντας στα παρά πέντε την έπαρση της μεγάλης σημαίας στο λιμάνι, εν όψει των εκδηλώσεων μνήμης για τις σφαγές της Χίου και την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Τόσο χαμηλά πια.

Ακολoυθεί η ανάρτηση του δημάρχου στις 27 Μαρτίου 2021, όταν και πάλι δεν είχε αναρτηθεί η σημαία

Αλλά κι εδώ για προηγούμενη φάση του… πολέμου της μεγάλης σημαίας

Υ.Γ. Προσωπικά είχα κατά καιρούς εκφράσει την αντίθεσή μου στο θέαμα και στο θέμα της μεγάλης σημαίας, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ο πατριωτισμός μετριέται με τον πήχη. Ωστόσο, τέτοιες μικρότητες εν όψει του διημέρου που έρχεται ξεπερνούν κάθε όριο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια