Κιμαδόπιτα, γρήγορα εύκολα και απλά

Μια ακόμη γρήγορη λύση στη λογική που θέλει να μην πετάμε τίποτα από την κουζίνα μας, είναι η συγκεκριμένη κιμαδόπιτα, για την οποία πρώτη ύλη μπορεί να αποτελέσει ο ήδη μαγειρεμένος κιμάς που περίσσεψε από σάλτσα μπολονέζ για μακαρόνια.

Υλικά

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κούπες αλεύρι απ
2 αυγά
1 κούπα γάλα φρέσκο
1/3 κούπας ελαιόλαδο + λίγο λάδι για το τσιγάρισμα (έαν ο κιμάς είναι ήδη μαγειρεμένος με σάλτσα ντομάτα πχ περίσευμα από μακαρόνια με κιμά δεν συμπληρώνω μπαχαρικά ΌΥΤΕ λάδι)
250 γρ φέτα για πίτα
Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζω τον κιμά με λίγο λάδι να ροδίσει.
Προσθέτω λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζω τον μαγειρεμένο κιμά προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά μου.
Μεταφέρω το μείγμα μου σε ένα ταψάκι ή πυρέξ
Ψήνω στους 180 για 40′ – 45′ περίπου μέχρι να ροδίσει

 

Σχόλια