Κλαδεύει ο δήμος, χωρίς ρεύμα τα μαγαζιά

Σε άλλη μια αχαρακτήριστη ενέργεια σε βάρος των καταστημάτων που αυτή την περίοδο δεν περνούν και την καλύτερη τους φάση, προβαίνει ο δήμος διακόπτοντας με εντολή του την ηλεκτροδότηση σε μια από τις πιο εμπορικές οδούς, την οδό Βενιζέλου για να… κλαδέψει!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, 11.00 με 14.00 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση της οδού  Ελευθ. Βενιζέλου, ως μέτρο πρόληψης και ασφαλείας, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες κλαδέματος υψίκορμων δέντρων κατά μήκος της οδού, από τον Δήμο.

Οι εργασίες αυτές θα εκτελεστούν, στα πλαίσια της συντήρησης του πρασίνου σε δημόσιους χώρους για τους οποίους έχει ευθύνη ο Δήμος. Τα συγκεκριμένα δέντρα μετά από επί τόπου επιθεώρηση από αρμόδιους λειτουργούς του Δήμου θα κλαδευτούν καθ’ ύψος για λόγους ασφάλειας, πρακτική η οποία εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτός ο τρόπος κλαδέματος, δεν αυξάνει τις πιθανότητες καταστροφής των δέντρων, αντιθέτως βοηθά τα δέντρα να αναζωογονηθούν παρατείνοντας την διάρκεια ζωής τους”.

Όσο για τη διάρκεια ζωής στο ταμείο των καταστημάτων, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, προφανώς!!!

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σχόλια