Κολλητικές οι κωλοτούμπες
Τα γύρισε σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, ο αντιδήμαρχος Ιωνίας κ. Γιώργος Κλιαμενάκης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις θέσεις του για την νέα δομή προσφύγων και μεταναστών, τασσόμενος υπέρ της δημιουργίας της με δυναμικότητα έως 2.000 άτομα.
Βέβαια, άλλα είπε χθες Δευτέρα στον astraparis.gr (και όχι μόνον), ενώ στην σύσκεψη με τον υπουργό Μετανάστευσης το περασμένο Σάββατο, αφού μίλησε για την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί χώρου 500 ατόμων για καταγραφή και ταυτοποίηση μόνον, αποχώρησε.
Και βέβαια, δεν γράψαμε τουλάχιστον εμείς ότι υπέβαλε για αυτόν τον λόγο την παραίτησή του, καθότι αυτή είχε υποβληθεί πριν την επίμαχη σύσκεψη κι άλλοι ήταν οι λόγοι, μεταξύ δε τούτων και οι διορισμοί ημετέρων και συγκεκριμένα δημοτικού συμβούλου και ορκισμένου εχθρού του, που στηρίζει με τα μπούνια την δημοτική αρχή.
Πάλι καλά που είπε ότι είχε υποβάλει την παραίτησή του, η οποία διευκρίνισε – δεν έγινε τελικά αποδεκτή. Γιατί ο δήμαρχος έκανε τον ανήξερο στην σημερινή συνέντευξη Τύπου. Δεν είχε πάρει ποτέ τέτοια παραίτηση.
Αντιδήμαρχε, πρόσεχε τις παρέες σου, οι κωλοτούμπες είναι κολλητικές.
ΦΩΤΟ: Κλιαμενάκης μαινόμενος στα σκαλοπάτια του δημαρχείου κατά του ορκισμένου εχθρού του (Νοέμβριος 2019)