Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Νοσοκομείου, το Σάββατο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως την συμβολή της οδού Καλουτά με την οδό Αγίας Μυρώπης.

Στο διάστημα αυτό θα εκτελεσθούν εργασίες απόξεσης και ασφαλτόστρωσης στην οδό Έλενας Βενιζέλου στο ύψος της νέας πύλης εισόδου του νοσοκομείου Χίου, για την κατασκευή της νέας διάβασης πεζών.

Τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα, πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη την διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χίου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώνουν την ταχύτητά τους.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια