Με τιμή εκκίνησης 16.000 ευρώ ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το Ξενία Χίου

Με εκκίνηση για ετήσιο μίσθωμα 16.000 ευρώ ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του Ξενία Χίου, που θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 15:00 από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://www.e-publicrealestate.gr της ΕΤΑΔ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους.

Το ακίνητο προσφέρεται προς μακροχρόνια μίσθωση με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο. Ο ανάδοχος θα αναλάβει το κόστoς για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 50 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο διαγωνισμός για την μίσθωση του Ξενία θα είναι ανοικτού τύπου, που σημαίνει ότι: Οι συμμετέχοντες προσφέρουν συνεχώς τιμές μεγαλύτερες από την αμέσως προηγούμενη προσφορά, με ελάχιστη αύξηση το βήμα του διαγωνισμού, έως τον χρόνο λήξης του διαγωνισμού.

Αυτό σημαίνει ότι το τελικό μίσθωμα μπορεί να απέχει, ενδεχομένως και σημαντικά από την τιμή εκκίνησης και θα διαμορφωθεί αναλόγως του ενδιαφέροντος των υποψηφίων επενδυτών.

Το κτίριο έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 1572, 47 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 1668,66 τ.μ.

Το ακίνητο αποτελείται από τριώροφο κτίσμα, με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου δυναμικότητας 28 δωματίων (22 δίκλινα και 6 μονόκλινα) – 50 κλινών. Είναι χωροθετημένο σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι (περίπου 700 μέτρα) και το κέντρο της πόλης της Χίου, ενώ απέχει περίπου 2 χλμ. από το αεροδρόμιο της Χίου.

Οι ειδικοί όροι του διαγωνισμού για το Ξενία Χίου

xenia_xios

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια