Μερεντομπίσκοτα

Δυό αγάπες σε μία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα αγαπημένα μπισκότα, συνδυασμένα με λατρεμένη μερέντα. Και όλα γίνονται ακόμη καλύτερα αφού πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή.

Υλικά:

  • 190 γραμ. μερέντα
  • 170 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό

Εκτέλεση:

– Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν μια μάζα.

– Πλάθουμε μπαλάκια, τα πατάμε με το χέρι μας και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά μόνο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια