Μέτωπο κατά των πλειστηριασμών, ο Γιάννης Παληός δεν είναι μόνος του

Η περίπτωση του κ. Γιάννη Παληού, το σπίτι του οποίου πρόκειται να βγάλει σε πλειστηριασμό η Alpha Bank, δεν είναι προσωπική υπόθεση. Αφορά εκατοντάδες συμπολίτες, οι οποίοι έχουν εγκλωβισθεί στις τράπεζες και ανά πάσα στιγμή, αδυνατώντας να ξεπληρώσουν τα δάνεια, κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Τούτο κατέστη σαφές και το έδειξαν και με την παρουσία τους για συμπαράσταση και διεκδίκηση δεκάδες συμπολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 19 Απριλίου 2019, έξω από το κατάστημα της τράπεζας στην οδό Βλαστού, στη Χίο, αλλά κυρίως φαίνεται από τις εκατοντάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής και την δυναμική που αποκτά η υπόθεση.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Χίου, που συντονίζει την δράση συμπαράστασης και ανάδειξης του προβλήματος των πλειστηριασμών στη Χίο, καλεί – όπως τόνισε ο πρόεδρός της κ. Βασίλης Παππάς – όλους τους δανειολήπτες που αντιμετωπίσουν ανάλογο πρόβλημα με τον κ. Παληό να απευθυνθούν στην επιτροπή αγώνα που έχει συσταθεί και λειτουργεί στον χώρο των γραφείων της.

Εκπρόσωποι από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στην τράπεζα και μίλησαν με τον διευθυντή του καταστήματος, καθιστώντας σαφές ότι δεν θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο την τράπεζα να προχωρήσει στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του κ. Παληού.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης παρέστησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Μάρκος Σκούφαλος και Μανώλης Στάθης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής κ. Βασίλης Μαυρέλος, το μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΛΑΕ κ. Δημήτρης Στρατούλης, ο αντιδήμαρχος κ. Στρατής Γδύσης κ.ά.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια