«Μην μιλάς, μην γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς»

Έκανε 12 μέρες να μιλήσει μετά την αποκάλυψη της «ντιρεκτίβας» προς τους υπαλλήλους του δήμου Χίου «μην μιλάς, μην γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς» κι έρχεται σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 ο γενικός γραμματέας του δήμου Χίου κ. Αντώνης Ζερρβάκης και πριν αρχίσει την συνέντευξη Τύπου επιχειρεί να μας ξεκόψει σε ποιές ερωτήσεις θα απαντήσει και σε ποιές όχι.

Αφού ξεπεράστηκε με την δέουσα απάντηση που πήρε ο σκόπελος, άρχισε να μας αραδιάζει περί νόμων, εγκυκλίων και διαταγμάτων (μόνον σε βασιλικά διατάγματα δεν μας πήγε πίσω), για να μας πείσει ντε και καλά ότι έπραξε σύννομα κι όποιοι διαφωνούν ας προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη, στο υπουργείο και στον εισαγγελέα.

Είδε και απόειδε ότι δεν του βγήκε, δεν βρήκε ευήκοα ώτα μεταξύ των δημοσιογράφων, που έθεσαν το θέμα της μη απάντησης των υπηρεσιών προς τους δημοτικούς συμβούλους στην πραγματική, αλλά και στην πολιτική του βάση και ο κ. Ζερβάκης έκλεισε την συνέντευξη με ένα δυστυχώς που δεν μπορώ να τους τιμωρήσω (τους υπαλλήλους).

Ωσάν να μην έφταναν όλα αυτά, αφού στην συνέντευξη είπε όλα όσα ήθελε και ακόμα παραπάνω, επανήλθε λίγη ώρα αργότερα αυτή τη φορά με δελτίο Τύπου για να τα επαναλάβει και κυρίως τις νουθεσίες προς τον Σύλλογο Εργαζομένων και ταυτόχρονα να ψέξει τους δημοσιογράφους, γράφοντας: «Πάλι διαβάζουμε  βαρύγδουπους  τίτλους  προς χάριν εντυπωσιασμού με μόνο στόχο την  διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Αυτές οι λογικές  δεν μας ξενίζουν, καθότι υπάρχουν ανάλογα δείγματα γραφής και στο παρελθόν».

Και αμετανόητος και ανεπίδεκτος μαθήσεως.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια