Νέος αγρότης της χρονιάς η Αργυρώ Κουτσουράδη

Άλλη μια διάκριση για την Αργυρώ Κουτσουράδη και τη Myrovolos Organics. Η χιώτισσα αγρότισσα με τα αρωματικά φυτά της και όχι μόνο, αναδείχθηκε νέα αγρότισσα της χρονιάς σε όλη την Ελλάδα, στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ενωση Νέων Αγροτών

Η διάκριση αυτή της δίνει το διαβατήριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου θα γίνει η επιλογή για την ανάδειξη του Ευρωπαίου Νέου Αγρότη 2023, μεσω του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέου Αγρότη και με τη συμμετοχή αγροτών από άλλες 12 χώρες της ΕΕ.

Η Αργυρώ Κουτσουράδη με την εταιρεία της Myrovolos Organics καλλιεργεί και τυποποιεί αρωματικά φυτά και βότανα στο Χαλκειός, έχοντας δημιουργήσει μια καθετοποιημένη μονάδα, από την παραγωγή στην μεταποίηση, και στην τυποποίηση του προϊόντος, ώστε το προϊόν να μην χάνει την προστιθέμενη αξία του.
ίναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η διάκριση αυτή αλλά και η εκπροσώπηση της Ελλάδαςμεσα απο εμενα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για την αναδειξη του νεου ευρωπαιου αγροτη που θα παραστω στις 6 δεκεμβριου στο ευρωκοινοβουλιο ! Κίνητρό μας είναι να παροτρυνθουν και άλλοι νέοι για να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα και τον κλάδο της αγροδιατροφής», δήλωσε η Αργυρώ Κουτσουράδη.