Ο Τάκης Ταναΐνης εξελέγη πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. του Κανάρη

Σε ενθουσιώδες κλίμα διεξήχθη στα Νένητα, το βράδυ της Κυριακής, 21 Ιουνίου 2015, η γενική συνέλευση του Κανάρη, η πρώτη μετά την άνοδο της ομάδας στην Γ΄  Εθνική κατηγορία, η οποία εξέλεξε νέο πρόεδρο τον κ. Τάκη Ταναΐνη.

Με ικανοποιητική συμμετοχή, περίπου με την παρουσία 50 ατόμων, κυρίως από τα Νένητα, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου και εξελέγη νέο διευρυμένο συμβούλιο, από επτά και επτά αναπληρωματικά μέλη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο και στις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας.

Παρόντες στην γενική συνέλευση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου κ. Παντελής Καμπούρης και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου κ. Στρατής Φεργαδιώτης.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθουσιασμό έγινε δεκτή η δήλωση του προέδρου του Ηρακλή Θυμιανών κ. Γιώργου Τζιώτη, ότι θα βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί τον Κανάρη.

Από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νενήτων προσεφέρθη – ήδη – το ποσό των 1000 ευρώ, ενώ άμεσα προγραμματίζονται εκδηλώσεις, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της ομάδας.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εξελέγη πρόεδρος ο κ. Τάκης Ταναΐνης, αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Στακιάς, γενικός γραμματέας ο κ. Παντελής Ζωγράφος, ταμίας ο κ. Αντώνης Γιαννάς και μέλη οι κ.κ. Γιάννης Τσαμπάς, Σιδερής Τρικύλας και Γιάννης Μηνιώτης.

Αναπληρωματικά μέλη του συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ. Νίκος Λαβίδας, Αλέξανδρος Χριστάκης, Γιάννης Παναγιωτίδης, Γιώργος Καλαμπάκας, Αποστόλης Βάβουζας , Γιάννης Κουφούδης και Γιάννης Χωρεψιμάς .

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια