Η μικρή Σύρια ξαναβρήκε τους γονείς της στα Ταμπάκικα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:32 Βρέθηκαν, τελικά, μετά από σύντομη αναζήτηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου οι γονείς της μικρής Σύριας, που είχε βρεθεί περί τις 2 το μεσημέρι περιπλανώμενη στο κέντρο της πόλης της Χίου. Η περιπέτεια έληξε, όταν οι γονείς της μικρής εντοπίσθηκαν στο κέντρο ταυτοποίησης προσφύγων, στα Ταμπάκικα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:49 Περιπλανώμενο και να κλαίει εντοπίσθηκε στο κέντρο της Χίου ένα μικρό κοριτσάκι, συριακής καταγωγής, ηλικίας περίπου οκτώ ετών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας να εντοπίσει – με την βοήθεια της οργάνωσης «Μετάδραση» – τους γονείς του.

Το κοριτσάκι εντόπισαν περί τις 2 το μεσημέρι καταστηματάρχες στην οδό Βενιζέλου και Αφών Ράλλη, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το κοριτσάκι, όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία, καθώς μπαίνει στο περιπολικό της Αστυνομίας, φοράει κόκκινο μπουφάν κι έχει ξανθά μαλλιά.

Περιπολικό παρέλαβε το κοριτσάκι και το μετέφερε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου και εν συνεχεία ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης των γονέων στα Ταμπάκικα, στον καταυλισμό της Σούδας και σε άλλα σημεία που συχνάζουν πρόσφυγες.

metanast_lost2