Περνάνε (;) στην «Market In» τα «Χαρά», η τελευταία χιώτικη αλυσίδα σουπερμάρκετ

Στην εταιρεία «Market In», που είναι μεγάλη αλυσίδα με 223 σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλλάδα, φαίνεται ότι περνάει η τελευταία χιώτικη αλυσίδα σουπερμάρκετ «Χαρά», σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι οποίες – ωστόσο – δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν και από τους Αφούς Γιαννούμη, τους ιδιοκτήτες της χιώτικης εταιρείας.

Η πληροφορία έχει εξαπλωθεί σε όλους τους εργαζόμενους της αλυσίδας, ενώ τις τελευταίες ημέρες φτάνει πληροφοριακά και σε πελάτες των καταστημάτων της.

Η συμφωνία, κατά τις ίδιες πληροφορίες περιλαμβάνει όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, συνολικά οκτώ, τρία στην πόλη (Βερίτη 36, Πολυτεχνείου 29 και Λιβανού 21) και πέντε εκτός πόλης, στον Βροντάδο, στα Καρδάμυλα, στην Καλλιμασιά, στα Αρμόλια και στα Νένητα.

Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας απασχολούνται περίπου 150 άτομα.

Σε ό,τι αφορά τον φερόμενο αγοραστή της χιώτικης αλυσίδας, την εταιρεία Market In, που έχει έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

Η εταιρεία MARKET IN ιδρύθηκε το 1990.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της “MARKET IN”, η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 31 χρόνια, να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Super Market στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα στον όμιλο «ΕΛΟΜΑΣ», η MARKET IN ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών. Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στη δύναμή της περισσότερα από 100 νέα καταστήματα.

Η αλυσίδα Super Market “MARKET IN” απαριθμεί το έτος 2022 συνολικά 223 καταστήματα.

Στην εταιρεία MARKET IN απασχολούνται περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Το όραμα

To όραμά μας είναι να αποτελέσουμε την πρώτη, 100% ελληνική αλυσίδα super market, συνοικιακών καταστημάτων, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα των προϊόντων μας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και επιμένοντας στην εξυπηρέτηση που μόνο η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, χρόνια τώρα, γνωρίζει να σας παρέχει!

Οι εγκαταστάσεις

 Από τον Αύγουστο του 2013 η MARKET IN χρησιμοποιεί τις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, έκτασης 30.000m2 στεγασμένου χώρου που εξυπηρετεί τα καταστήματα Αττικής και Νοτίου Ελλάδος. Το 2017 η MARKET IN απέκτησε και 2ο κέντρο αποθήκευσης και διανομής στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, έκτασης 25.000m2 που εξυπηρετεί τα καταστήματα Στερεάς Ελλάδος, Θεσσαλίας, Λευκάδος και Βορείου Ελλάδος.