Προτεραιότητα ο δημότης και η καθημερινότητά του, τονίζει ο Μανώλης Στάθης

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα είχαν με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ κ. Κλέαρχο Χρύση, ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χίου Και υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Στάθης και τα μέλη του συνδυασμού κα Ευαγγελία Μανιτσούδη, κ. Δημήτρης Μανωλιάς και κα Ελένη Κακαρίδου.

«Προτεραιότητα για το Δίκτυο Πολιτών αποτελούν ο δημότης και η καθημερινότητά του γι΄ αυτό και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν υπό την ομπρέλα της ΔΗΚΕΧ.

Η σωστή λειτουργία των παιδικών σταθμών, η αύξηση του αριθμού των εργαζόμενων γυναικών που εξυπηρετούνται από αυτούς, η διεύρυνση του κοινωνικού ρόλου και χαρακτήρα της ΔΗΚΕΧ σε εναρμόνιση και αλληλοσυμπλήρωση με την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζεται από τα αρμόδια υπουργεία, κοινωνικά προγράμματα όπως το “βοήθεια στο σπίτι”, είναι παραπάνω από απαραίτητα για τους πολίτες της Χίου, γι αυτό και το Δικτύου Πολιτών θεωρεί ότι η ΔΗΚΕΧ πρέπει να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί επιτελώντας επιπλέον κοινωνικό έργο και καλύπτοντας τις ανάγκες των δημοτών όλων των ηλικιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια