Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΕΜΧ για την ηλεκτρονική απάτη

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ενημέρωση των αντιπροσώπων της αναφορικά με το θέμα της ηλεκτρονικής απάτης  αξίας 348.278,20€ σε βάρος της, προχωρά η ΕΜΧ.

Όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, με την ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών στην ΕΜΧ και της δικογραφίας σπό τις διωκτικές αρχές, το ΔΣ είναι έτοιμο να ενημερώσει σχετικά τους αντιπροσώπους, μέσω της Έκατκτης Γενικής Συνέλευσης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα εντός δυο εβδομάδων.

Να σημειωθεί ότι ένας πρώτος κύκλος ενημέρωσης ολοκληρώθηκε κατά τόπους στα χωριά.

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της ΕΜΧ αναφέρεται: 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου από την πρώτη στιγμή που ήλθε σε γνώσή του η απάτη σε βάρος του Οργανισμού ποσού αξίας 348.278,20€ έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα νομικού και διοικητικού χαρακτήρα -προς πάσα κατεύθυνση- για τη διαφύλαξη των συμφερόντων και της φήμης του Οργανισμού.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εσωτερικές διαδικασίες, και έχοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, διερευνήσει το όλο θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ήδη αποφασίσει τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την πλήρη ενημέρωση των Αντιπροσώπων της.

Επειδή η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, και οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της δικογραφίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Χ με υπευθυνότητα, διαφάνεια και σύνεση, χειρίζεται την υπόθεση με μοναδικό γνώμονα την κατοχύρωση των συμφερόντων του Οργανισμού.”

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια