ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ θα αποτελειώσει τα νησιά

Οξεία κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό, για τις αντιδημοκρατικές επιλογές μέσω επιτάξεων ή της κατασταλτικές μέσω των ΜΑΤ για την επιβολή της πολιτικής της, ασκεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ «ακροδεξιά».

«… Η πολιτική επιλογή της  κυβέρνησης της ΝΔ, να καταστρέψει τα νησιά μας δια της επιτάξεως, θα γίνει με τα ΜΑΤ.

Έτσι φέρεται η ΝΔ στους νησιώτες, έτσι υπολογίζει τις τοπικές κοινωνίες. Τις τοπικές κοινωνίες που χρησιμοποίησε προεκλογικά ,τους έταξε ψέματα, σήμερα όχι μόνο αγνοεί ,περιφρονεί αλλά τις στοχοποιεί ως «απειλή για την δημόσια τάξη και ασφάλεια», φέρνοντας στην Χίο, 7 διμοιρίες ΜΑΤ.

Με τα ΜΑΤ λοιπόν θα αποτελειώσει τα νησιά, τα νησιά που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2015 απομονωμένα, ξεχασμένα, ξεγραμμένα και προσπάθησε να αποκαταστήσει την νησιωτικότητα ως δύναμη ανάπτυξης και προοπτικής. Η κυβέρνηση της ΝΔ περιφρονεί, απαξιώνει και εκδικείται τα νησιά και εμάς τους νησιώτες.

Με πρωτοφανή αλαζονεία ο Πρόεδρος της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, διαμήνυσε ότι τα κέντρα στα νησιά θα γίνουν οπωσδήποτε ,ανέφερε ψευδώς ότι προηγήθηκε εξαντλητικός διάλογος ,αναφερόμενος δε στους δικούς του δημάρχους και περιφερειάρχη που στέκονται εμπόδιο τους χαρακτήρισε πολιτικάντηδες.

Η ΝΔ επέλεξε την σύγκρουση με τις τοπικές κοινωνίες ,την βία ,την καταστολή και σε αυτή την μάχη εμείς θα αγωνιστούμε μαζί  με τους συμπολίτες μας για το καλό του τόπου μας. Δεν γνωρίζουμε μέχρι που μπορεί να φθάσει αυτή η ακροδεξιά κυβέρνηση, ελπίζουμε η επόμενη κίνηση να μην είναι τα «τανκς»», αναφέρει χαρακτηριστικά

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια