Υπάρχουν ακόμα θέσεις κενές για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» στο Βόρειο Αιγαίο

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι μεταξύ των περιφερειών που ακόμα έχουν… κενές θέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, στο Βόρειοι Αιγαίο είχαν οριστικοποιηθεί έως την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, 836 αιτήσεις νοικοκυριών, ενώ άλλα 380 νοικοκυριά είχαν κάνει εγγραφή στο σύστημα χωρίς να την ολοκληρώσουν.

Αντιθέτως, χθες Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 το σύστημα απενεργοποιήθηκε σε δύο ακόμα περιφέρειες, καθώς δεσμεύθηκε το σύνολο των πόρων προς διάθεση (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού). Πρόκειται για τις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου, που έρχονται να προστεθούν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την οποία η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων έχει ήδη απενεργοποιηθεί.

Κανονικά θα συνεχιστεί, και σήμερα Πέμπτης έως τις 20:00 η υποβολή αιτήσεων στις περιφέρειες Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης. Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται τα στατιστικά ανά περιφέρεια μετά και την ολοκλήρωση της χθεσινής ημέρας.