Άρχισε να ξεδιπλώνει το έργο της δημοτικής αρχής ο Μανώλης Βουρνούς (βίντεο)

Μετά το προ ολίγων ημερών γενικής τοποθέτησης βίντεο, με την προαναγγελία σειράς νέων για επιμέρους θέματα που αφορούν το έργο τη δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς έδωσε στην δημοσιότητα μια θεματική «νέα παραγωγή», την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Αντικείμενο στο βίντεο είναι το κέντρο εξυπηρέτησης του δημότη, για το οποίο ο κ. Βουρνούς σημειώνει τα ακόλουθα:

«Στο παρελθόν για να ενημερώσει ο δημότης τον δήμο Χίου για προβλήματα καθημερινότητας έπρεπε να γνωρίζει κάποιον αιρετό ή να επισκεφθεί το δημαρχείο. Αυτό το αλλάξαμε. Σήμερα, με το κέντρο εξυπηρέτησης του δημότη το οποίο δημιουργήσαμε, παρέχουμε δυνατότητα επικοινωνίας με τον δήμο 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Επικοινωνία αυτοματοποιημένη, με σειρά προτεραιότητας και λογοδοσία. Άμεση καταχώρηση και επεξεργασία αιτημάτων, με ταυτόχρονη φωτογραφική απεικόνιση του προβλήματος, απλά με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου μας. Στο κέντρο εξυπηρέτησης του δημότη έχουν ήδη υποβληθεί και εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα πάνω από 7.500 αιτήματα δημοτών».

Το έργο μας – Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη

Στο παρελθόν για να ενημερώσει ο δημότης το Δήμο Χίου για προβλήματα καθημερινότητας έπρεπε να γνωρίζει κάποιον αιρετό ή να επισκεφθεί το Δημαρχείο. Αυτό το αλλάξαμε. Σήμερα, με το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη το οποίο δημιουργήσαμε, παρέχουμε δυνατότητα επικοινωνίας με το Δήμο 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Επικοινωνία αυτοματοποιημένη, με σειρά προτεραιότητας και λογοδοσία. Άμεση καταχώρηση και επεξεργασία αιτημάτων, με ταυτόχρονη φωτογραφική απεικόνιση του προβλήματος, απλά με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου μας. Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη έχουν ήδη υποβληθεί και εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα πάνω από 7.500 αιτήματα δημοτών.

Gepostet von Μανώλης Βουρνούς – Manolis Vournous am Montag, 8. Oktober 2018

Σχόλια