Εκδηλώσεις της περιφερειακής ενότητας Χίου για την πρωτοχρονιά

Αρχιερατική λειτουργία στον ιερό μητροπολιτικό ναό και δοξολογία περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το νέο έτος της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Θα ακολουθήσει ευλόγηση της πρωτοχρονιάτικης πίττας από τον μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο και κέρασμα στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Για την εορτή των Χριστουγέννων ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε μήνυμά του τονίζει ότι «οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν ας είναι μια ευκαιρία για όλους και όλες να πλησιάσουμε τον διπλανό μας, να κοινωνήσουμε με τις αξίες της φιλαλληλίας, της αλληλεγγύης, της αγάπης.  Ας είναι μια ευκαιρία να σταθούμε κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας, στη Χίο, τις Οινούσσες και στα Ψαρά, εκφράζω από την καρδιά μου τις θερμές ευχές μου για καλά Χριστούγεννα, εκπλήρωση των προσωπικών και οικογενειακών πόθων τους. Το άστρο της Βηθλεέμ ας φωτίζει τις καρδιές μας.

Μια ξεχωριστή σκέψη και ευχές αφιερώνονται στους ναυτικούς μας στα πέλαγα του κόσμου που ταξιδεύουν, αλλά και όπου και αν βρίσκονται και στα στρατευμένα παιδιά που υπηρετούν στο νησί μας», καταλήγει ο κ. Κάρμαντζης.