Λάδι στην… φωτιά των τηγανέλαιων στης Λαγκάδας ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Σε ευθεία επίθεση κατά των κατοίκων της Λαγκάδας πέρασε η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την εξωτερική κατάληψη των τοπικών γραφείων, το πρωί της Παρασκευής, 10 Μαΐου 2019, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση μονάδας καύσης τηγανέλαιων στην περιοχή τους.

Σε ανακοίνωσή της, κατηγορεί τους Λαγκαδούσους για πρακτική χουλιγκανισμού, τους χαρακτηρίζει «ανήξερους» και φωνασκούντες και υποστηρίζει ότι είναι υποκινούμενοι από το ΚΚΕ, την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχει ως ακολούθως:

«Συνεχίζοντας το σόου για την δημιουργία εντυπώσεων οι   “ανήξεροι” κάτοικοι της Λαγκάδας, που υποκινούνται συμπτωματικά από το ΚΚΕ, την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ, επιδόθηκαν σε ασκήσεις αναρρίχησης για να μας πείσουν και για την φυσική τους κατάσταση.

Αναζητώντας μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας και προς υφαρπαγή ψήφων και χωρίς διάθεση πραγματικής λύσης του θέματος στοχοποιούν αναρμόδιους για να κουκουλώσουν τις μεγάλες ευθύνες της τοπικής κοινότητας της Λαγκάδας και όλων των αρμοδίων.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες πρακτικές χούλιγκαν και όχλου και διαμηνύουμε ότι οι λύσεις δίνονται με τον διάλογο, τον επιμερισμό ευθυνών, οι οποίες υπάρχουν και στους φωνασκώντες και τέλος αν το αγνοούν υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες.

Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στο αγνό κίνημα των κατοίκων της Λαγκάδας, αλλά διαχωρίζουμε την θέση μας από τους πολιτικούς καπηλευτές».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια