Ουρά της Ν.Δ. χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου το ΚΙΝΑΛ

Βολές για την επιλογή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που προσδιορίζει δια της προέδρου του κας Φώφης Γεννηματά τον ρόλο της ουράς στην Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χίου με ανακοίνωση που έχει ως εξής:

Συνηθίσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, σε δηλώσεις της προέδρου και στελεχών του εξαϋλωμένου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που προσδιόριζαν τον ρόλο τους ως ουρά της Ν.Δ. Αυτή ήταν η επιλογή τους.

Όμως τελευταίες δηλώσεις, όπως “στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ”, και “Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε αυτόνομη πορεία, αλλά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα πράξουμε ό,τι χρειάζεται για να υπάρχει σταθερότητα, σταθερό εκλογικό σύστημα”, ξεκαθαρίζουν απόλυτα τι σχεδιάζουν.

Λένε πολύ καθαρά δια στόματος της προέδρου τους ότι επειδή είναι υπεύθυνοι θα συγκυβερνήσουν με την Ν.Δ. Αυτό ας το καταλάβουν και οι τελευταίοι αγνοί συμπολίτες μας, που τους χρησιμοποιούν για να τους υφαρπάξουν την ψήφο.

Τι υποστηρίζει υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στη Χίο

Σε τοπικό επίπεδο, υποψήφιος, αφού ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση – εκεί οφείλεται η «φοβερή ανάπτυξη» σε όλους τους τομείς της Χίου – τολμά να μιλά “για επιστροφή της έδρας στο φυσικό της χώρο.

Απορούμε είναι δυνατόν να λέγονται δημόσια τέτοια φαιδρά; Μήπως νομίζουν ότι η βουλευτική έδρα είναι ιδιοκτησία τους ή παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τα ισχνά εκλογικά ποσοστά τους;

Προτείνουμε αυτά τα “ανόητα”, να τα λένε στα τηλεφωνήματα που κάνουν ολημερίς χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικούς τρόπους που γνωρίζουν καλά, μήπως και πείσουν κανέναν συμπολίτη μας.

Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν καλά ποιοι και τι έκαναν για τη Χίο. Παιχνιδάκια άλλων εποχών δεν πιάνουν και είναι πια καιρός να σοβαρευτούν.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια